Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Έφυγε ο Δημήτρης Παπαφιλίππου...

                                                    

  Έφυγε από τη Ζωή στις 8 Ιανουαρίου 2022, ο Δημήτρης Παπαφιλίππου σε ηλικία 75 ετών. Ο Δημήτρης, ήταν αγαπητός σε όλους όσους τον γνώριζαν και ιδιαίτερα στο Αγρίδι - που πράγματι κάτι διαφορετικό αποτελούσε και ήταν ξεχωριστός άνθρωπος, με πλούσια ανθρώπινα αισθήματα. Τα πιο χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του ήταν η φιλοτιμία η αρχοντιά και η αγάπη που είχε για όλους. Ένας λεβέντης άνθρωπος που όταν ερχόταν στο χωριό μας , νόμιζες ότι γέμιζε με κόσμο γιατί έκανε για πολλούς. 

Πληθωρικός, κοινωνικός, με γενναία αισθήματα αγάπης και ανθρωπιάς. Στο καφενείο του χωριού μας όταν ήταν, όποιος ερχόταν έπρεπε να κεραστεί ανεξάρτητα από το ποιος ήταν αυτός που έμπαινε, είτε τον ήξερε, είτε όχι. 

Για το Αγρίδι, ήταν μία αναπάντεχη και απρόσμενη είδηση που μας συγκλόνισε όλους. Τον αγαπούσαμε και τον εκτιμούσαμε αφάνταστα.

Αισθανόμαστε χρέος να εκφράσουμε από καρδιάς τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του Βασίλη και Γεωργία, στην αγαπητή σε όλους μας Χριστίνα και στα εγγόνια του.

 Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του αγαπημένου για όλους και ανεπανάληπτου Δημήτρη, που άφησε βαθιά χαραγμένα τα ίχνη της ανθρωπιάς στο πέρασμά του από τη ζωή.

Αιωνία σου η μνήμη Δημήτρη αγαπημένε φίλε.

 

Θανάσης Χρυσανθόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου