Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Καλλωπισμός και διαμορφώσεις χώρων

    
Συνεχίζονται τα έργα καλλωπισμού στο χωριό μας ακόμα και μέσα στον Αύγουστο με εντατικούς ρυθμούς. Με ενέργειες του δραστήριου συλλόγου μας, - μετά το όραμα που είχε πρώτος ο αδικοχαμένος πρώην πρόεδρος του χωριού Κώστας Λιακοπουλος και είχε μείνει στα χαρτιά, επεκτάθηκαν τα τεχνικά έργα όλο και πιο πέρα από το κέντρο του χωριού και διαμορφώθηκε ο χώρος στην "Κρυάβρυση".
Αυτή τη φορά η νέα παρέμβαση του συλλόγου αφορά στην ισοπέδωση χώρου πλησίον της βρύσης με τσαπάκι τύπου Bobcat και στην τοποθέτηση πάγκων αναψυχής. Πρόκειται για έναν πνεύμονα πρασίνου μοναδικής φυσικής ομορφιάς και όταν ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις, θα γίνει πόλος έλξης πολλών επισκεπτών, κατοίκων και περαστικών. Πρόκειται για ένα έργο που είχε οραματιστεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά έμεναν στα χαρτιά. 
   Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ο σύλλογος λοιπόν και έπειτα τις παρεμβάσεις του σε έργα όπως το χτίσιμο πέτρινης μάντρας με παράλληλη τοποθέτηση φωτιστικών, από το νεκροταφείο έως την Κρυάβρυση και οι επισκευές - ελαιοχρωματισμοί της παιδικής χαράς αποδεικνύει αναμφίβολα την ανιδιοτελή και χωρίς όρια αγάπη του για το χωριό και συνάμα μας ...... ανοίγει την όρεξη για ακόμα περισσότερα έργα ανάπλασης.
























5 σχόλια:

  1. Συχαριτηρια στο Αριστηδη, και Παναγιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συχαριτηρια στο Αντιδήμαρχο, και στον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου ΑΘΗΝΏΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε με τα παραπάνω σχόλια θες να πεις συγχαρητήρια; γιατί έτσι ανορθόγραφα που το έγραψες πήγαμε να ξεχάσουμε και τα λιγοστά ελληνικά που μάθαμε. Οκ τα μέλη του συλλόγου να το καταλάβω να δεχτούν τα συγχαρίκια γιατί έκαναν κάποιες ενέργειες. Ο αντιδήμαρχος τι ακριβώς έκανε;διέθεσε το μηχάνημα;δικό του ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμάν βρε παιδιά σταματήστε να φαγωνεστε. Έλεος αυτό το χωριό δεν θα κάνει ποτέ τίποτα σπουδαίο γιατί βρςπω ακόμα βάζει μπροστά το εγώ και όχι το εμείς. Ένα χωριό που κάθε καλοκαίρι βραβεύει με πλακέτες "τιμής ένεκεν" ακόμα και τους βοσκούς του, είναι καταδικασμένο να ζει σε δυστυχία. Ξυπνάτε ελάτε όλοι στη νέα εποχή, στο σήμερα.. τι μας νοιάζει ποιος το οραματίστηκε ποιος το υλοποίησε και με ποια μέσα. Σκοπός είναι το αποτέλεσμα. Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ συγχωριανέ έτσι λειτουργεί το ελληνικό κράτος από καταβολής του. Πάρε για παράδειγμα τη γέφυρα Ρίου Αντιρίου που πήρε το όνομά της από τον Τρικούπη επειδή αυτός πρώτος την οραματίστηκε, άσχετα αν δεν προέβη στην υλοποίηση της. Κάτι τέτοια βλέπουν οι ασχολούντες με τα κοινά συγχωριανοί μας και κοινώς την έχουν ψωνίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή